Klasa (temp. pracy)
(+2 ± +8°C)
Czynnik chłodniczy
R290
Moduły (szerokości)
1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9

Witryna sałatkowa KASIA
doskonała ekspozycja i prosta obsługa
Idealna do sałatek i różnorodnych produktów gastronomicznych – przestrzeń ekspozycyjna witryny została przygotowana pod wykorzystanie pojemników gastronomicznych typu GN, co czyni ją idealnym rozwiązaniem do przechowywania produktów, które wymagają chłodzenia.
Doskonała ekspozycja – witryna KASIA wyposażona jest w nadstawkę z szybą frontową giętą, co zapewnia wyjątkową ekspozycję produktów i umożliwia klientom pełną widoczność przechowywanych w niej towarów. Takie rozwiązanie wpływa na atrakcyjność i estetykę ekspozycji, co ma kluczowe znaczenie w przestrzeni gastronomicznej.
Prosta obsługa – elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem ułatwia dokładną kontrolę temperatury, zapewniając użytkownikowi łatwość w obsłudze i monitorowaniu warunków przechowywania.
Witryna sałatkowa KASIA Z
z automatycznym odparowaniem kondensatu
Witryna sałatkowa KASIA Z łączy w sobie prostotę linii KASIA z zastosowanie dodatkowej funkcjonalności w postaci zasobnika. Urządzenie posiada pojemną komorę przechowalniczą, która sprawdzi się doskonale w przypadku konieczności dokładania schodzących produktów.
Model ze względu na zastosowane rozwiązania technologiczne nadaje się do zastosowania w barach sałatkowych, restauracjach, punktach żywienia zbiorowego. Bez wątpienia zapewni odpowiednie warunki dla zachowania odpowiedniego wyglądu i walorów smakowych różnego typu sałatek.


NABIAŁ
Biały zimy
temperatura barwowa
5700K

WARZYWA I OWOCE
Biały neutralny
temperatura barwowa
4000K

PRODUKTY CUKIERNICZE
Biały ciepły
temperatura barwowa
3000K

PRODUKTY MIĘSNE
Biały ciepły
temperatura barwowa
3000K
Oświetlenie, które eksponuje to, co najlepsze!
Technologia LED MILOO Electronics™
Personalizowane oświetlenie LED – Stworzone z myślą o maksymalnym podkreśleniu walorów ekspozycyjnych Twoich produktów. Dzięki niemu każda witryna staje się skutecznym narzędziem sprzedaży!
Dopasowanie temperatury światła do rodzaju towarów – Ciepłe światło dla mięs i wędlin, neutralne dla nabiału, a chłodne dla cukierniczych specjałów – wszystko po to, aby kolory były naturalne i apetyczne, a produkty wyglądały świeżo i zachęcająco.
Większa atrakcyjność prezentowanych artykułów – Dobrze oświetlone produkty przyciągają wzrok klientów, zwiększając szanse na ich sprzedaż. Idealne odwzorowanie barw buduje zaufanie i sprawia, że oferta wygląda jeszcze bardziej ekskluzywnie.
Z
Opcja chłodzonej komory przechowalniczej
GRZ
Wariant wodnego bemara grzewczego (brak przysłonek nocnych i możliwości wyboru dodatkowej półki szklanej)
Z GRZ
Wariant wodnego bemara z komorą przechowalniczą ( m. in. brak przysłonek nocnych i możliwości wyboru dodatkowej półki szklanej)
Z GASTRO
Wariant gastronomiczny z komorą przechowalniczą (dodatkowo m. in. panel frontowy z melaminy z listwą ozdobną z blachy nierdzewnej lub lustra szklanego, blat granitowy szary)
Warianty urządzeń

KASIA
Witryna chłodnicza
+2 ± +8°C | 1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9


KASIA Z GASTRO
Witryna chłodnicza
+2 ± +8°C | 1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9
Opcje wyposażenia

Wersja z płaską ekspozycją

Największa na rynku przestrzeń do przechowywania tac piekarniczych – 20 szt

Szyba frontowa uchylna z promieniem gięcia R20
Dane techniczne
Nazwa | KASIA 1.0 | KASIA 1.3 | KASIA 1.5 | KASIA 1.7 | KASIA 1.9 |
---|---|---|---|---|---|
Kod | KA101TS | KA102TS | KA103TS | KA104TS | KA105TS |
Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 | 1950 |
Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
Głębokość [mm] | 765 | 765 | 765 | 765 | 765 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 57 | 77 | 90 | 100 | 120 |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 | 1,02 |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - | - |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) |
Klasa temperaturowa | - | - | - | - | - |
Klasa klimatyczna | - | - | - | - | - |
Czynnik chłodniczy | R290 | R290 | R290 | R290 | R290 |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
Moc znamionowa [W] | 169 | 324 | 328 | 333 | 333 |
STANDARD |
---|
Agregat chłodniczy wewnętrzny |
Chłodzenie grawitacyjne |
Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
Szyba frontowa gięta, uchylna |
Przysłonki nocne z pleksi |
Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
Odszranianie automatyczne |
Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
OPCJE |
---|
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
Zestaw kółek |
Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
Przewód rejestratora temperatury |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |
Nazwa | KASIA 1.0 GRZ | KASIA 1.3 GRZ | KASIA 1.5 GRZ | KASIA 1.7 GRZ |
---|---|---|---|---|
Kod | KA100TGRZ | KA101TGRZ | KA102TGRZ | KA103TGRZ |
Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 |
Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
Głębokość [mm] | 850 | 850 | 850 | 850 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 32 | 40 | 46 | 52 |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) |
Klasa temperaturowa | - | - | - | - |
Klasa klimatyczna | - | - | - | - |
Klasa efektywności energetycznej | - | - | - | - |
Czynnik chłodniczy | - | - | - | - |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
Moc znamionowa [W] | 2836,5 | 2856,4 | 2859 | 2864,4 |
STANDARD |
---|
Agregat chłodniczy wewnętrzny |
Chłodzenie grawitacyjne |
Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
Szyba frontowa gięta, uchylna |
Przysłonki nocne z pleksi |
Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
Odszranianie automatyczne |
Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
OPCJE |
---|
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
Zestaw kółek |
Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
Przewód rejestratora temperatury |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |
Nazwa | KASIA 1.0 Z | KASIA 1.3 Z | KASIA 1.5 Z | KASIA 1.7 Z | KASIA 1.9 Z |
---|---|---|---|---|---|
Kod | KA100TZ | KA101TZ | KA102TZ | KA103TZ | KA104TZ |
Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 | 1950 |
Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
Głębokość [mm] | 765 | 765 | 765 | 765 | 765 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 140 | 200 | 260 | 320 | 410 |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 | 1,02 |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - | - |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) |
Klasa temperaturowa | - | - | - | - | - |
Klasa klimatyczna | - | - | - | - | - |
Czynnik chłodniczy | R290 | R290 | R290 | R290 | R507 |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
Moc znamionowa [W] | 318 | 324 | 328 | 333 | 376 |
STANDARD |
---|
Agregat chłodniczy wewnętrzny |
Chłodzenie grawitacyjne |
Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
Szyba frontowa gięta, uchylna |
Przysłonki nocne z pleksi |
Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
Odszranianie automatyczne |
Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
OPCJE |
---|
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
Zestaw kółek |
Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
Przewód rejestratora temperatury |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |
Nazwa | KASIA 1.0 Z GRZ | KASIA 1.3 Z GRZ | KASIA 1.5 Z GRZ | KASIA 1.7 Z GRZ |
---|---|---|---|---|
Kod | KA100TZGRZ | KA101TZGRZ | KA102TZGRZ | KA103TZGRZ |
Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 |
Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
Głębokość [mm] | 850 | 850 | 850 | 850 |
Pojemność użytkowa [dm3] | 32 | 40 | 46 | 52 |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) |
Klasa temperaturowa | - | - | - | - |
Klasa klimatyczna | - | - | - | - |
Klasa efektywności energetycznej | - | - | - | - |
Czynnik chłodniczy | - | - | - | - |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
Moc znamionowa [W] | 2836,5 | 2856,4 | 2859 | 2864,4 |
STANDARD |
---|
Agregat chłodniczy wewnętrzny |
Chłodzenie grawitacyjne |
Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
Szyba frontowa gięta, uchylna |
Przysłonki nocne z pleksi |
Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
Odszranianie automatyczne |
Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
OPCJE |
---|
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
Zestaw kółek |
Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
Przewód rejestratora temperatury |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |



