Klasa (temp. pracy)
(+2 ± +8°C)
Czynnik chłodniczy
R290
Moduły (szerokości)
1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9
Witryna sałatkowa KASIA
doskonała ekspozycja i prosta obsługa
Idealna do sałatek i różnorodnych produktów gastronomicznych – przestrzeń ekspozycyjna witryny została przygotowana pod wykorzystanie pojemników gastronomicznych typu GN, co czyni ją idealnym rozwiązaniem do przechowywania produktów, które wymagają chłodzenia.
Doskonała ekspozycja – witryna KASIA wyposażona jest w nadstawkę z szybą frontową giętą, co zapewnia wyjątkową ekspozycję produktów i umożliwia klientom pełną widoczność przechowywanych w niej towarów. Takie rozwiązanie wpływa na atrakcyjność i estetykę ekspozycji, co ma kluczowe znaczenie w przestrzeni gastronomicznej.
Prosta obsługa – elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem ułatwia dokładną kontrolę temperatury, zapewniając użytkownikowi łatwość w obsłudze i monitorowaniu warunków przechowywania.
Witryna sałatkowa KASIA Z
z automatycznym odparowaniem kondensatu
Witryna sałatkowa KASIA Z łączy w sobie prostotę linii KASIA z zastosowanie dodatkowej funkcjonalności w postaci zasobnika. Urządzenie posiada pojemną komorę przechowalniczą, która sprawdzi się doskonale w przypadku konieczności dokładania schodzących produktów.
Model ze względu na zastosowane rozwiązania technologiczne nadaje się do zastosowania w barach sałatkowych, restauracjach, punktach żywienia zbiorowego. Bez wątpienia zapewni odpowiednie warunki dla zachowania odpowiedniego wyglądu i walorów smakowych różnego typu sałatek.

NABIAŁ
Biały zimy
temperatura barwowa
5700K

WARZYWA I OWOCE
Biały neutralny
temperatura barwowa
4000K

PRODUKTY CUKIERNICZE
Biały ciepły
temperatura barwowa
3000K

PRODUKTY MIĘSNE
Biały ciepły
temperatura barwowa
3000K
Oświetlenie, które eksponuje to, co najlepsze!
Technologia LED MILOO Electronics™
Personalizowane oświetlenie LED – Stworzone z myślą o maksymalnym podkreśleniu walorów ekspozycyjnych Twoich produktów. Dzięki niemu każda witryna staje się skutecznym narzędziem sprzedaży!
Dopasowanie temperatury światła do rodzaju towarów – Ciepłe światło dla mięs i wędlin, neutralne dla nabiału, a chłodne dla cukierniczych specjałów – wszystko po to, aby kolory były naturalne i apetyczne, a produkty wyglądały świeżo i zachęcająco.
Większa atrakcyjność prezentowanych artykułów – Dobrze oświetlone produkty przyciągają wzrok klientów, zwiększając szanse na ich sprzedaż. Idealne odwzorowanie barw buduje zaufanie i sprawia, że oferta wygląda jeszcze bardziej ekskluzywnie.
Z
Opcja chłodzonej komory przechowalniczej
GRZ
Wariant wodnego bemara grzewczego (brak przysłonek nocnych i możliwości wyboru dodatkowej półki szklanej)
Z GRZ
Wariant wodnego bemara z komorą przechowalniczą ( m. in. brak przysłonek nocnych i możliwości wyboru dodatkowej półki szklanej)
Z GASTRO
Wariant gastronomiczny z komorą przechowalniczą (dodatkowo m. in. panel frontowy z melaminy z listwą ozdobną z blachy nierdzewnej lub lustra szklanego, blat granitowy szary)
Warianty urządzeń
KASIA
Witryna chłodnicza
+2 ± +8°C | 1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9
KASIA Z GASTRO
Witryna chłodnicza
+2 ± +8°C | 1.0 / 1.3 / 1.5 / 1.7 / 1.9
Opcje wyposażenia
Wersja z płaską ekspozycją
Największa na rynku przestrzeń do przechowywania tac piekarniczych – 20 szt
Szyba frontowa uchylna z promieniem gięcia R20
Dane techniczne
| Nazwa | KASIA 1.0 | KASIA 1.3 | KASIA 1.5 | KASIA 1.7 | KASIA 1.9 |
|---|---|---|---|---|---|
| Kod | KA101TS | KA102TS | KA103TS | KA104TS | KA105TS |
| Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 | 1950 |
| Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
| Głębokość [mm] | 765 | 765 | 765 | 765 | 765 |
| Pojemność użytkowa [dm3] | 57 | 77 | 90 | 100 | 120 |
| Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 | 1,02 |
| Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - | - |
| Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) |
| Klasa temperaturowa | - | - | - | - | - |
| Klasa klimatyczna | - | - | - | - | - |
| Czynnik chłodniczy | R290 | R290 | R290 | R290 | R290 |
| Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
| Moc znamionowa [W] | 169 | 324 | 328 | 333 | 333 |
| STANDARD |
|---|
| Agregat chłodniczy wewnętrzny |
| Chłodzenie grawitacyjne |
| Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
| Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
| Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
| Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
| Szyba frontowa gięta, uchylna |
| Przysłonki nocne z pleksi |
| Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
| Odszranianie automatyczne |
| Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
| Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
| Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
| OPCJE |
|---|
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
| Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
| Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
| Zestaw kółek |
| Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
| Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
| Przewód rejestratora temperatury |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
| Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |


| Nazwa | KASIA 1.0 GRZ | KASIA 1.3 GRZ | KASIA 1.5 GRZ | KASIA 1.7 GRZ |
|---|---|---|---|---|
| Kod | KA100TGRZ | KA101TGRZ | KA102TGRZ | KA103TGRZ |
| Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 |
| Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
| Głębokość [mm] | 850 | 850 | 850 | 850 |
| Pojemność użytkowa [dm3] | 0,5 | 0,6 | 0,7 | 0,8 |
| Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 32 | 40 | 46 | 52 |
| Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - |
| Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) |
| Klasa temperaturowa | - | - | - | - |
| Klasa klimatyczna | - | - | - | - |
| Klasa efektywności energetycznej | - | - | - | - |
| Czynnik chłodniczy | - | - | - | - |
| Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
| Moc znamionowa [W] | 2836,5 | 2856,4 | 2859 | 2864,4 |
| STANDARD |
|---|
| Agregat chłodniczy wewnętrzny |
| Chłodzenie grawitacyjne |
| Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
| Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
| Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
| Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
| Szyba frontowa gięta, uchylna |
| Przysłonki nocne z pleksi |
| Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
| Odszranianie automatyczne |
| Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
| Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
| Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
| OPCJE |
|---|
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
| Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
| Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
| Zestaw kółek |
| Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
| Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
| Przewód rejestratora temperatury |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
| Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |

| Nazwa | KASIA 1.0 Z | KASIA 1.3 Z | KASIA 1.5 Z | KASIA 1.7 Z | KASIA 1.9 Z |
|---|---|---|---|---|---|
| Kod | KA100TZ | KA101TZ | KA102TZ | KA103TZ | KA104TZ |
| Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 | 1950 |
| Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
| Głębokość [mm] | 765 | 765 | 765 | 765 | 765 |
| Pojemność użytkowa [dm3] | 140 | 200 | 260 | 320 | 410 |
| Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 | 1,02 |
| Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - | - |
| Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) | (+2 ± +8°C) |
| Klasa temperaturowa | - | - | - | - | - |
| Klasa klimatyczna | - | - | - | - | - |
| Czynnik chłodniczy | R290 | R290 | R290 | R290 | R507 |
| Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
| Moc znamionowa [W] | 318 | 324 | 328 | 333 | 376 |
| STANDARD |
|---|
| Agregat chłodniczy wewnętrzny |
| Chłodzenie grawitacyjne |
| Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
| Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
| Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
| Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
| Szyba frontowa gięta, uchylna |
| Przysłonki nocne z pleksi |
| Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
| Odszranianie automatyczne |
| Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
| Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
| Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
| OPCJE |
|---|
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
| Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
| Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
| Zestaw kółek |
| Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
| Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
| Przewód rejestratora temperatury |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
| Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |

| Nazwa | KASIA 1.0 Z GRZ | KASIA 1.3 Z GRZ | KASIA 1.5 Z GRZ | KASIA 1.7 Z GRZ |
|---|---|---|---|---|
| Kod | KA100TZGRZ | KA101TZGRZ | KA102TZGRZ | KA103TZGRZ |
| Długość [mm] | 990 | 1300 | 1500 | 1700 |
| Wysokość [mm] | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 | 1190 ± 10 |
| Głębokość [mm] | 850 | 850 | 850 | 850 |
| Pojemność użytkowa [dm3] | 32 | 40 | 46 | 52 |
| Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,5 | 0,67 | 0,77 | 0,88 |
| Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | - | - |
| Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) | (+30 ± +90°C) |
| Klasa temperaturowa | - | - | - | - |
| Klasa klimatyczna | - | - | - | - |
| Klasa efektywności energetycznej | - | - | - | - |
| Czynnik chłodniczy | - | - | - | - |
| Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz | 230/50Hz |
| Moc znamionowa [W] | 2836,5 | 2856,4 | 2859 | 2864,4 |
| STANDARD |
|---|
| Agregat chłodniczy wewnętrzny |
| Chłodzenie grawitacyjne |
| Korpus zewnętrzny górny i dolny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) |
| Izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki gastronomiczne GN |
| Blat roboczy z blachy nierdzewnej |
| Profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) |
| Szyba frontowa gięta, uchylna |
| Przysłonki nocne z pleksi |
| Lampa górna ze świetlówką LED (barwa do wyboru: biała, cukiernicza lub mięsna) |
| Odszranianie automatyczne |
| Odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny |
| Elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) |
| Alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
| OPCJE |
|---|
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego górnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny górny z blachy nierdzewnej |
| Niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego dolnego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) |
| Korpus zewnętrzny dolny z blachy nierdzewnej |
| Przestrzeń ekspozycyjna z blachy kwasoodpornej |
| Blat roboczy z blachy kwasoodpornej |
| Dodatkowa półka ekspozycyjna szklana |
| Zestaw kółek |
| Automatyczne odparowanie kondensatu (wyparka gazowa) |
| Elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie |
| Przewód rejestratora temperatury |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/1–głębokość 40 mm |
| Pojemnik gastronomiczny GN 1/4–głębokość 40 mm |
| Dodatkowa poprzeczka pod pojemnik gastronomiczny GN |
