Nazwa | OLA 1400.2 AG GASTRO | |
Kod | OL100.2/AG/GASTRO | |
Długość [mm] | 1400 | |
Wysokość [mm] | 2035 +/10 | |
Głębokość [mm] | 870 | |
Pojemność użytkowa [dm3] | 1400 | |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 4,2 | |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (+1 ± +10°C) | |
Klasa temperaturowa | - | |
Klasa klimatyczna | - | |
Klasa efektywności energetycznej | C | |
Czynnik chłodniczy | R404a / R507 / R448 / R449 | |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | |
Moc znamionowa [W] | 703 |
agregat chłodniczy wewnętrzny umieszczony na górze | |
chłodzenie dynamiczne | |
korpus zewnętrzny z blachy powlekanej na kolor - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) | |
wnętrze z blachy nierdzewnej | |
drzwi rozwierne z szybą zespoloną | |
izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej | |
stelaż wewnętrzny z prowadnicami przystosowanymi pod pojemniki GN 1/1 | |
10 szt. (5 poziomów) wzmocnionych półek siatkowych plastyfikowanych z regulacją wysokości + dolna półka bazowa | |
listwy cenowe – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) | |
panel górny podświetlany świetlówką LED – możliwość wyboru koloru pleksi (wzornik IGLOO) | |
odszranianie automatyczne | |
odpływ kondensatu do pojemnika na skropliny | |
podwójne oświetlenie pionowe wnętrza – świetlówki LED | |
elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem (Igloo) | |
alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |
niestandardowy kolor korpusu zewnętrznego (po konsultacji z działem sprzedaży Igloo) | |
korpus zewnętrzny z blachy nierdzewnej | |
wnętrze z blachy kwasoodpornej | |
przegroda stała z blachy nierdzewnej (nie hermetyczna) | |
samodomykacz drzwi rozwiernych | |
zamek do drzwi z kluczem | |
wyłącznik zatrzymujący pracę wentylatora przy otwartych drzwiach | |
wzmocnione półki siatkowe chromowane | |
dodatkowa półka siatkowa plastyfikowana + prowadnice | |
dodatkowa półka siatkowa chromowana + prowadnice | |
pojemnik gastronomiczny 1/1 - głębokość 40 mm | |
pojemnik gastronomiczny 1/1 - głębokość 100 mm | |
urządzenie z zakresem temperatury od -6 °C do 0 °C | |
automatyczne odparowanie kondensatu | |
elektroniczny rejestrator temperatury + oprogramowanie | |
przewód rejestratora temperatury | |
moduł alarmowy SMS + rejestrator temperatury z awaryjnym zasilaniem (działa na podstawie aktywnej karty SIM dostarczonej przez klienta) | |
przewód USB-MGSM TTL do programowania modułu SMS |