Nazwa | ARUBA 1.25 | ARUBA 2.5 | |
Kod | AB101 | AB102 | |
Długość [mm] | 1385 | 2635 | |
Wysokość [mm] | 1300+/-10 | 1300+/-10 | |
Głębokość [mm] | 1220 | 1220 | |
Pojemność użytkowa [dm3] | 112 | 224 | |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] | 0,85 | 1,7 | |
Całkowita powierzchnia ekspozycji (TDA) [m²] | - | - | |
Zakres temperatury pracy urządzenia [°C] | (-20 ± -11°C) | (-20 ± -10°C) | |
Klasa temperaturowa | - | - | |
Klasa klimatyczna | - | - | |
Klasa efektywności energetycznej | - | - | |
Czynnik chłodniczy | R507 / R449A / R448 / R449 | R507 / R449A / R448 / R449 | |
Napięcie znamionowe [V] | 230/50Hz | 230/50Hz | |
Moc znamionowa [W] | 1320 | 2655 |
agregat mroźniczy wewnętrzny | |
układ chłodniczy przystosowany pod czynnik- R448A / R449A | |
chłodzenie dynamiczne | |
obudowa drewniana – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO) | |
boki szklane | |
teleskopowy system podnoszenia giętej szyby frontowej | |
izolacja z ekologicznej pianki poliuretanowej | |
przestrzeń ekspozycyjna z blachy nierdzewnej przygotowana pod pojemniki 360x165 mm (ARUBA 1.25 = 14 smaków, ARUBA 2.5 = 28 smaków) | |
blat roboczy z blachy nierdzewnej | |
profile aluminiowe w kolorze srebrnym lub złotym (wzornik IGLOO) | |
roleta manualna (od strony obsługi) | |
oświetlenie wewnętrzne górne - świetlówka LED (cukiernicza) | |
odszranianie automatyczne | |
automatyczne odparowanie kondensatu | |
elektroniczny regulator temperatury z cyfrowym wyświetlaczem + rejestrator temperatury z oprogramowaniem | |
alarm dźwiękowy informujący o zanieczyszczeniu skraplacza lub zablokowaniu pracy wentylatora |